aA
Penktadienio pavakarę Vilniaus pakraštyje ir Vilniaus rajone per pusantros valandos į medžius rėžėsi du automobiliai BMW. Vieną iš jų prispaudė nulaužtas medis.
Nemenčinės pl. du BMW rėžėsi į medžius, vienas vairuotojas sunkiai sužalotas, kitas pabėgo
© VPGT

Pirmoji avarija įvyko apie 18 val. Nemenčinės plento 19-ame kilometre - nuo kelio nulėkė ir į medžius trenkėsi 21 metų jaunuolio vairuojamas trečios klasės BMW. Ant automobilio užvirto nulaužta didelė pušis.

Ugniagesiai-gelbėtojai medį supjaustė. Teko papjaustyti ir automobilį, tik tada pavyko sužalotą vairuotoją ištraukti iš sudaužytos mašinos. Ugniagesiai jį perdavė greitosios pagalbos medikams. Vaikinas išvežtas į ligoninę. Jo būklė sunki - sužalotasis išvežtas be sąmonės.

Po pusantros valandos, 19.30 val., policijai pranešta apie dar vieną BMW avariją Nemenčinės plente. Šįkart avarija įvyko arčiau miesto, ties posūkiu Šilo ežero link. Galbūt ant sunešto žvyro dideliu greičiu užlėkęs automobilis tapo nevaldomas, jis galu rėžėsi į medį.

Pasak liudininko, iš sudaužytos mašinos išlipęs vairuotojas paspruko į mišką.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.