aA
Klaipėdos miesto pirmajame policijos komisariate lieps 30 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje byloje pagal dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo (LR BK 138 str. 1 d.).
Klaipėdos pareigūnai prašo pagalbos: kas matėte, ar moterį pastūmė, ar krito pati
© Klaipėdos aps. VPK

Policija informuoja, kad liepos 26 d. gautas pranešimas apie tądien 01.35 val. greitosios pagalbos medikų ekipažu į ligoninę atvežtą 1976 m. gimusią moterį.

Pirminiais duomenimis, ji apie 01.00 val. Klaipėdoje, Jono Kalnelyje, nukrito nuo požeminės perėjos viršaus į apačią. Nustatyta diagnozė politrauma, moteris buvo paguldyta į Reanimacijos skyrių. Šiuo metu nukentėjusiosios gydymas tęsiamas kitame ligoninės skyriuje.

Siekiame surasti, nustatyti liudytojus, mačiusius įvykį, kurie galėtų suteikti naudingos informacijos ikiteisminiam tyrimui. Tyrėjos Ernestos Jašinskaitės telefono nr. 8-46 354 372, el. paštas ernesta.jasinskaite@policija.lt

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.