aA
Mokslininkai teigia, kad mergaitė iš Rusijos, galinti matyti žmogaus kūno vidų, taip pat sugeba pastebėti vidinius sužeidimus, vos pažvelgusi į žmogaus nuotrauką. Šiuo metu rentgeno spindulius primenantį Natalijos Demkinos regėjimą, kurio dėka ji gali diagnozuoti susirgimus, tiria Japonijos mokslininkai, praneša "Komsomolskaja Pravda".
Akis
Akis
© Corbis/Scanpix
Ankstesnių tyrimų, kurie buvo atliekami Londone ir Niujorke, rezultatai buvo prieštaringi. Britų mokslininkai įsitikino neeiliniais mergaitės sugebėjimais, bet amerikiečiams liko abejonių, nes JAV N.Demkina ligą pastebėjo tik keturiems iš septynių žmonių.

Naujausius tyrimus atlieka Tokijo universiteto profesorius Yoshio Machi, kuris specializuojasi antgamtiškų galių tyrimo srityje.

"Atlikome įvairius testus. Keisčiausia, kad ji savo žvilgsnį gali panaudoti ir fotografijoms, netgi mažytėms paso nuotraukoms", - pažymėjo Y.Machi.

"Ji pažvelgdavo į nuotraukas ir išvysdavo, kur yra problema. Jos akys neskleidžia rentgeno spindulių, bet nėra abejonės, kad ji turi sugebėjimų, kurių mes kol kas negalime paaiškinti", - sakė profesorius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.