aA
Socialinės žiniasklaidos vartotojai audringai aptarinėja garsaus Rusijos aktoriaus Ivano Ochlobystino pareiškimą.
Garsaus Rusijos aktoriaus žinutė ukrainiečiams: noriu, kad visi išmirtumėte
© RIA/Scanpix

Socialiniame tinkle „Twitter“ garsus rusas paliko trumpą, tačiau labai iškalbingą pareiškimą Ukrainos žmonėms: „Norėčiau, kad pas jus būtų sunaikinta visa energijos gamyba, kad visi išmirtumėte“, skelbia obozrevatel.com.

I. Ochlobystinas visiems Ukrainos žmonėms palinkėjo mirties, tačiau netrukus iš socialinio tinklo šį palinkėjimą pašalino, skelbia gordonua.com.

„Kaip pokalbius apsunkina ir aptemdo visokie idiotai ir homoseksualai. Nedomina niekas, išskyrus iškrypimus ir prakeiksmus. Sielvartas ir liūdesys. Štai jų vėliava“, - parašė aktorius.

Visai neseniai aktorius visiems Ukrainos žmonėms palinkėjo mirties, tačiau netrukus šis pareiškimas buvo ištrintas.

Garsaus Rusijos aktoriaus žinutė ukrainiečiams: noriu, kad visi išmirtumėte
© twitter.com

Liepos pabaigoje aktorius išvyko ilsėtis į Ispaniją. Vėliau socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė: „Nejaugi yra manančių, jog dėl savo atostogų teisinsiuos prieš tuos išsigimusius, baltomis juostelėmis mojuojančius šunsnukius? Cha!“.

Aktorius neslepia pasibjaurėjimo Maidano aktyvistais ir fakto, jog palaiko „Berkut“. Be to, jis ne kartą ragino Rusiją įvesti karius į Odesą bei meldėsi „dėl rusiškų ginklų pergalės“.

I. Ochlobystinas vienas iš pirmųjų pasirašė skandalingą Rusijos kultūros veikėjų laišką, kuriame išreiškiama parama Vladimiro Putino politikai Ukrainos ir Krymo klausimu.

Sausį aktorius pasitraukė iš elektronikos prekybos tinklo „Evroset“ kūrybos vadovo pareigų – sprendimas buvo argumentuotas „sodomitų jam ir jo partneriams“ keliama grėsme.

Pavasarį I. Ochlobystinas ketino vykti į Ukrainą, tačiau dėl Ukrainos paskelbto boikoto buvo priverstas tokių planų atsisakyti.

Tačiau dabar internete galima įsigyti bilietų į spalio 31 dieną Ukrainoje organizuojamą aktoriaus kūrybos vakarą.

Rusas ketina Kijeve žiūrovus pradžiuginti interaktyviu monospektakliu „Dvasingi pokalbiai“.

DELFI primena, kad 2011 m. I. Ochlobystinas pranešė kandidatuosiąs į Rusijos prezidentus 2012 m. kovą. Tada aktorius įspėjo, kad kandidatuos tik su Rusijos pravoslavų cerkvės palaiminimu, nes iki 2010 m. buvo popas.

Rusijos pravoslavų cerkvės atstovai nepritarė jo ketinimui, motyvuodami tuo, kad dvasininkams draudžiama tapti atstovaujamosios valdžios nariais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.