aA
Liepos 31 d. Šalčininkų rajone, kelyje Lyda-Vilnius 26 km., (už Jašiūnų k.) priešpriešiais atvažiuojančio automobilio galimai „Audi A8“ (sidabrinės spalvos) vairuotojas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, prieš automobilį „Renault Laguna“ (sidabrinės spalvos), vairuojamą pil. A. B.
Avarijos kaltininkas spruko, policija prašo pagalbos jo paieškoje
© DELFI (D.Sinkevičiaus nuotr.)

Automobilio „Renault Laguna“ vairuotoja, siekdama išvengti susidūrimo, pasuko į kelkraštį, tačiau nesuvaldžiusi automobilio nuvažiavo nuo kelkraščio ir atsitrenkė į medį.

Automobilis „Audi A8“ iš įvykio vietos pasišalino.

Mačiusius eismo įvykį ir galinčius suteikti informacijos apie eismo įvykio aplinkybes prašome kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Kelių policijos viršininką Albertą Gornostajų tel. (8 380) 51044, el. p. albertas.gornostajus@policija.lt ar atvykti į policijos komisariatą (Vilniaus g. 50, Šalčininkai, 103 kab.)

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.