aA
Ketvirtadienio popietę, į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Alytaus aps. VPK) Varėnos rajono policijos komisariato (toliau – Varėnos r. PK) pareigūnus kreipėsi išsigandęs vyriškis – dingo jo 37 metų sutuoktinė.
Atsisveikinimo raštelį šeimai palikusi spruko, nes... norėjo pailsėti
© G. Bružo nuotr.

Moteris iš namų išėjo palikusi raštelį labai panašų į atsisveikinimo laišką. Su savimi pasiėmė nemažą sumą pinigų, sėdo į šeimos automobilį ir išvažiavo nežinoma kryptimi.

Gavus varėniškio pranešimą apie dingusią sutuoktinę, Varėnos policijos pareigūnai nedelsiant paskelbė moters paiešką. Gausios Varėnos, Druskininkų, Alytaus policijos pajėgos „šukavo“ miškus, ežerų pakrantes, tačiau moters nerado. Jos mobilusis telefonas visą laiką buvo išjungtas. Paskutinį kartą, kameromis ji buvo užfiksuota Senosios Varėnos žiedinėje sankryžoje, gaila, bet kokia kryptimi patraukė, pamatyti nebuvo galima.

Pasitelkus pagalbą iš Vilniaus, buvo nustatyta bėglės buvimo vieta. Kaip vėliau paaiškėjo moteris trumpai paskambino dukrai, pranešti, kad neieškotų, o išgirdusi, kad policijoje paskelbta jos paieška, vėl išjungė telefoną. Mobiliojo ryšio bokšto siunčiamo signalo pagalba, nustatyta, kad moteris turėtų būti Palangoje. Varėnos pareigūnams ir vėl teko prašyti kolegų pagalbos.

Apie 21 val. dingusią varėniškę, važiuojančią automobiliu pastebėjo patruliavę pareigūnai. Sustabdyta moteris nenoriai bendravo su teisėsaugininkais, bet pristatyta į komisariatą ji paaiškino, kodėl palikusi du vaikus ir vyrą, pabėgo iš namų.

„Palikau raštelį norėdama papokštauti. Iš namų išvažiavau, nes noriu pailsėti, pavargau, šeimoje turime problemų“, - sakė policijos ieškota moteris. Ji paprašė nutraukti jos paiešką ir kaip yra žinoma policijos pareigūnams pasiliko paatostogauti vasaros sostinėje – Palangoje.

Varėnoje, likusi šeima gali nesijaudinti, jų mylima mama ir žmona, sveika ir gyva. Pailsės, atsigaus ir grįš namo. Tik kyla klausimas, kokios mintys „sukosi“ moters galvoje, pasiriankant tokį būdą pranešti šeimai apie savo atostogas?

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.