aA
Ankstų pirmadienio rytą kraupi avarija kelyje „Via Baltica“ pareikalavo moters gyvybės. Dėl Lenkijos piliečio ir 2003 gimęs berniuko gyvybės kovoja medikai. Abu jie – Kauno klinikose.
Į kraupią avariją „Via Baltica“ kelyje patekusi moteris neišgyveno
© Marijampolės apsk. VPK nuotr.

Apie avariją bendruoju pagalbos telefonu pranešta 8 val. 17 min.

Nurodyta, kad kelyje „Via Baltica“, ties Kalvarijos savivaldybėje esančiu Naujienėlės kaimu susidūrė su sunkvežimiai ir lengvasis automobilis „VW Golf“.

Po avarijos du žmonės į ligoninę išvežti be sąmonės - vieną sunkvežimių vairavęs Lenkijos pilietis, gimęs 1981 m., ir „VW Golf“ keleivė, gimusi 1952 m. Stiprius sužalojimus patyrė ir vaikas, kuris su mama taip pat nuvežtas į ligoninę.

Marijampolės apsk. policijos pareigūnai popietę sulaukė informacijos iš medikų, kad moteris neišgyveno. Ją teko skubiai operuoti, tačiau patirti sužalojimai buvo mirtini.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko nespėjus Lenkijos piliečiui sustabdyti sunkvežimio. Priešais jį važiavo toks pat lietuvių sunkvežimis „Scania“, prieš juos abu - „VW Golf“.

Per avariją „VW Golf“ buvo stipriai sumaitotas. Iš jo sužalotą ir sąmonę praradusią moterį iškėlė ugniagesiai. Ugniagesių pagalbos prireikė ir Lenkijos piliečiui, jis taip pat buvo praradęs sąmonę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.