aA
Pirmadienio naktį, apie 0.50 val., Panevėžio r., kelio Vilnius–Panevėžys 106-ame kilometre, važiuojamojoje kelio dalyje apvirto automobilis „Mercedes Benz 212“, kurį vairavo panevėžietis T. P. (gimęs 1969 m.). Mašina vertėsi keletą kartų ir sustojo važiuojamojoje dalyje.
Moters „Mazda“ rėžėsi į apvirtusį "Mercedes" ir į pagalbon suskubusių žmonių "Toyota"
© DELFI / Tomas Vinickas

Į pagalbą puolė automobiliu "Toyota Corolla" važiavę žmonės. Įjungę avarines šviesas, jie bandė atsegti „Mercedes“ keleivės saugos diržą ir tuo metu į „Mercedes“, o po to ir į „Toyota“ atsitrenkė automobilis „Mazda 323“, kurį vairavo panevėžietė R. M. (gimusi 1975 m.). 

Eismo įvykio metu žuvo „Mercedes“ vairuotojas. Kartu važiavusiai D. B. (gimusi 1964 m.) nustatytas dešinės čiurnos atviras lūžimas, moteris gydoma reanimacijoje. „Mazda“ vairuotoja gydoma ambulatoriškai - jai nustatyti krūtinės ir veido sumušimai, išmuštas dantis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.