aA
Mokytojai, kurie Lenkijoje itin gerbiami ir mylimi, kai kada tampa ne tik gašlumo įsikūnijimu, bet ir šiurpina savo seksualiniais įnoriais. Kaip informuoja dienraštis “Fakt”, iškrypėlis mokytojas iš Grudziondzo miesto išžagino 14-metę, o po to vertė ją imtis prostitucijos ir net santykiauti su gyvūnais.
Iškrypėliai pedagogai pribloškia žmones savo seksualiniais įnoriais
© Shutterstock nuotr.

33 metų pedagogas Dominykas Ž. išžagino nepilnametę iš Golubia Dobžynia vietovės. Su paaugle susipažino internete. Į pirmąjį susitikimą su 14-mete mokytojas vyko nuosavu automobiliu, pažadėjęs nuvežti mergaitę namo. Tačiau nusivežė ją į artimiausią mišką, užblokavo mašinos duris ir liepė mergaitei nusirengti. Po to ją du kartus išžagino.

Po susitikimo vertė mergaitę imtis prostitutės amato, grąsindamas, jog jos nuogos nuotraukas iškabins mieste.

Nežinia, kuo viskas būtų pasibaigę, jeigu mergaitė apie tai nebūtų pranešusi policijai. Patekęs į policijos pasalą iškrypėlis nebandė lengvai pasiduoti. Savo automobiliu pervažiavo vieną policininką, o kitą puolė mušti, kol jam nebuvo uždėti antrankiai. Jam gresia iki 15 metų kalėjimo.

Tuo tarpu radijas RMF FM pranešė, jog Legionovo miesto netoli Varšuvos policija sulaikė mokytoją, kuri savo mokinę įsiviliodavo į namus ir ją seksualiai išnaudodavo. Negana to, mokytoja Wilga H. taip pat gamino narkotikus ir jais "vaišino" savo auklėtinę. Pas ją buvo rasta nedidelė indiškų kanapių plantacija. Pedagogė suimta trims mėnesiams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.