aA
Penktadienį, apie 8 val., Klaipėdoje, Pramonės gatvėje susidūrus automobiliui „VW Passat“ ir dviratininkui, šis žuvo iš karto.
Klaipėdoje – mirtinas dviratininko manevras
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Žmonės dar bandė gaivinti dviratininką, tačiau jų pastangos buvo beprasmės. Atvykę medikai konstatavo Vladimiro Š., gim. 1948 m., mirtį. Pirminiais duomenimis, žmogus mirė patyręs galvos traumą.

Automobilio „VW Passat“ vairuotoja Oksana K., gim. 1984 m., pirminiais duomenimis, buvo blaivi.

Liudinininkų teigimu, abi transporto priemonės važiavo viena kryptimi, kai staiga dviratininkas pasuko į kairę, bandydamas skersai pervažiuoti gatvę. Automobilio vairuotoja metėsi į priešingą eismo juostą, tačiau susidūrimo išvengti nepavyko. Po smūgio vienas dviračio ratas nulėkė apie 25 metrus nuo avarijos vietos.

Žuvusiojo drabužiuose rastas netoliese esančios įmonės darbuotojo pažymėjimas. Manoma, kad vyras važiavo iš darbo namo. Ir jam reikėjo skersai pervažiuoti gatvę, kad keliuku tarp LEZ teritorijoje esančių įmonių greičiau pasiektų miestą.

Šiais metais Klaipėdoje jau žuvo trys žmonės. Du pėstieji ir dviratininkas.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.