aA
Ketvirtadienio vakarą Kaune, Palemone, apie valandą ugniagesiai laukė leidimo, kada galės gesinti transformatorinę - elektros tiekėjai maždaug po tiek laiko atvežė raštą į gaisravietę.
Leidimo gesinti transformatorinę ugniagesiai laukė apie valandą
© DELFI (R.Achmedovo nuotr.)

Apie gaisrą Kaune, Marių gatvėje, ugniagesiai gavo pranešimą 20.24 val. Gesinti transformatorinę leista 21.21 val. Tiek laiko teko laukti darbui pasiruošusioms keturioms autocisternoms ir vienam štabo automobiliui.

Po pranešimo apie gaisrą, elektros tiekėjų buvo paprašyti atjunti srovės tiekimą, kad elektra nenutrenktų ugniagesių-gelbėtojų.

Pasiruošę tuoj pat pradėti darbus ugniagesiai raštiško leidimo sulaukė maždaug po valandos. Iki gavo leidimą, jie galėjo tik stebėti kaip gaisras niokoja transformatorinę. Vos gavę leidimą, ugniagesiai įjungė švirkštus ir ėmėsi darbo.

Laimei, ugnis neišplito aplinkui, tačiau dūmų debesis buvo matomas iš toli.

Pirminiais skaičiavimais, transformatorinėje degė apie vieną toną tepalo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.