aA
Ketvirtadienį Vilniuje šaligatviais mynęs dviratininkas sužalojo iš autobuso vos spėjusį išlipti žmogų. Po smūgio tiek autobuso keleivis, tiek dviratininkas, prarado sąmonę.
Vilniuje dviratininkas partrenkė iš autobuso išlipantį žmogų
© DELFI / Ainis Gurevičius

Pirminiais duomenimis, autobusas apie 13.30 val. sustojo Laisvės prospekte esančioje "Vaivorykštės" stotelėje. Pro šalį važiavęs dviratininkas nepaisė, kad žmonės pradėjo išlipinėti ir trenkėsi į vos išlipusį vyrą.

Pranešta, kad partrenktas žmogus patyrė sužalojimus, bendruoju pagalbos telefonu iškviesti medikai.

20-metis dviratininkas, anot keleivių, važiavo pačiu šaligatvio pakraščiu. Dauguma žmonių jau buvo išlipę iš autobuso. Paskutinis autobuso keleivis, vos išlipęs pro galines duris, iš karto buvo partrenktas dviratininko. Po smūgio jie abu trumpam prarado sąmonę. Laimei, netrukus atsigavo tiek partrenktas vyras, tiek dviratininkas.

Atvykę medikai dviratininkui suteikė būtinąją pagalbą, jis krisdamas apsibrozdino. Jaunuolis į ligoninę nebuvo išvežtas. Autobuso keleivis, gimęs 1964 m., ne itin norėjo vykti su medikais, tačiau visgi sutiko, kad jam būtina išsami apžiūra.

Dviratininkas teisinosi, esą jo partrenktas vyras buvo išgėręs. Autobuso vairuotojas ir keleiviai, matę įvykį, piktinosi, kad dviratininkas šaligatviu važiavo labai greitai. Pasak jų, jei iš autobuso būtų išlipęs vaikas, pasekmės galėjo būti gerokai liūdnesnės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.