aA
Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios Ernesto Reklino (gimusio 1981 m., gyv. Mažeikiuose). Jis gegužės 12 d. apie 12.00 val. išėjo iš Ventos g. 39 namo, esančio Mažeikiuose ir iki šiol negrįžo.
Ernestas Reklinas
Ernestas Reklinas
© Telšių aps. VPK

Ernestas Reklinas yra apie 185 cm ūgio, normalaus kūno sudėjimo, trumpi rudos spalvos plaukai, žalios akys. Vilkėjo tamsiai mėlynos spalvos džinsus, pilkos spalvos „golfą“. Avėjo baltos spalvos batus.

Asmenis, mačiusius E. Rekliną, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti naudingos informacijos apie dingusiojo buvimo vietą, prašome pranešti į artimiausią policijos komisariatą arba Mažeikių rajono policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnams tel. (8 443) 98150, bendruoju pagalbos telefono Nr. 112 arba anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 444) 60345.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.