aA
Sekmadienį, apie 15.20 val, kelyje Klaipėda-Kretinga, beveik ties Kretingos miesto ženklu, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį ir apsivertė automobilis "Volvo S40".
Kretingos r. automobilis, kuriuo važiavo 5 žmonės, apvirto ir trenkėsi į medį
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad apvirtusiame automobilyje prispausti penki žmonės. Į įvykio vietą suskubo specialiosios tarnybos ne tik iš Kretingos, bet ir iš Klaipėdos.

Iš apvirtusio automobilio vienus žmones ištraukė pravažiuojantieji, kiti išsilaisvino patys, o vieną sunkiai sużeistą vyriśkį ištraukė ugniagesiai-gelbėtojai. Specialios įrangos panaudoti nereikėjo.

Nors važiavo iš giminės baliaus Klaipėdoje, automobilį vairavęs Šiaulių rajono gyventojas Mindaugas G., gim. 1993 m., buvo blaivus ir per avariją beveik nenukentėjo. Keleiviai (pusamžiai vyriškis ir moteriškė bei dvi merginos) išvežti į ligoninę.

Avarija įvyko, kai važiuojant nuo Klaipėdos link Kretingos, automobilio "Volvo" vairuotojas pradėjo lenkimo manevrą. Automobilį sumėtė, jis nuvažiavo nuo kelio ir apvirtęs rėžėsi į medį.

Kretingos rajono policijos komisariate pradėtas tyrimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.