aA
Penktadienį, apie 14.45 val., Klaipėdoje, Komunarų gatvėje, per dviejų automobilių susidūrimą tik per stebuklą niekas nesužalotas. 2013 m. pagaminto automobilio vairuotoją apsaugojo išsiskleidusios oro pagalvės (suveikė net esančios prie vairuotojo kojų), o "Toyota Yaris" po smūgio išskriejo į priešingo eismo juostą, tačiau ten nieko nekliudė.
Apsižioplinęs apsaugininkas sudaužė apynaujį įmonės „VW Golf“ ir niekuo dėtos moters „Toyota“
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Neseniai saugos bendrovėje dirbantis automobilio "VW Golf" vairuotojas teigė, kad iš jo dėklo, pritvirtinto prie diržo, iškrito pultelis. Apsaugininkas lenkėsi jį paimti, nejučiom pasuko vairą ir rėžėsi į stovintį "Toyota Yaris".

Automobilio "Toyota Yaris" vairuotojai bendradarbiai pasakė:"Eikš, ką parodysim". Prie mašinos atėjusi moteris pastėro. Jos 6 metų automobilis sukultas smarkiai.

Moteriškė sakė, kad darbovietės kieme nebuvo vietos jos automobiliui, todėl paliko jį plačios suremontuotos Komunarų gatvės kelkraštyje. Net mintis nebuvo kilusi, kad čia kažkam jis gali užkliūti.

Incidento dalyviai užpildė eismo įvykio deklaracijas, mašinas išvežė techninės pagalbos automobiliai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.