aA
Antradienį ryte Kretingos rajone rastas nuo sekmadienio ieškotas 18-metis Dovydas Barasa. Vaikinas rastas nuskendęs Grūšlaukės kaimo tvenkinyje.
Kretingos r. vaikinas nuskendo per savo 18-ąjį gimtadienį
© Policijos departamento nuotr.

Vaikino motina dėl dingusio sūnaus į policiją kreipėsi sekmadienį, balandžio 6-ąją. Pareigūnams ji pranešė, kad šeštadienio vakarą sūnus išėjo švęsti savo 18-ojo gimtadienio (jis gimęs balandžio 6 d.) ir negrįžo.

Buvo nustatyta, kad sekmadienį paryčiais su draugais jis išsiskyrė prie Grūšlaukės tvenkinio. Po to jo niekas nebematė. Buvo viliamasi, kad vaikinas galbūt dar kur nors švenčia savo gimimo dieną, bet paskutinė viltis užgęso antradienį.

Vaikino ieškojo daug pareigūnų, gelbėtojai pirmadienį apieškojo tvenkinį, echolotu patikrino dugną, tačiau tąsyk nieko nerado. Paieškos buvo tęsiamos antradienį ryte. Vaikino kūnas rastas maždaug 20 metrų nuo kranto.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.