aA
Didžiosios Britanijos princas Viljamas nesutaria su tėvu princu Čarlzu dėl ketinimų savo aštuonioliktąjį gimtadienį vasarą švęsti viename iš Londono naktinių klubų. Tėvo ir sūnaus nesutarimai prasidėjo tuojau po Naujųjų metų, teigiama "Sunday Times".
Princas Čarlzas, Britanijos sosto paveldėtojas, yra susirūpinęs dėl galimos Viljamo draugų neigiamos įtakos, nes keli iš jų viešai prisipažino vartojantys nelegalius narkotikus. "Viljamas yra "pažeidžiamo" amžiaus, todėl Čarlzas nenori, kad jo sūnus daug laiko praleistų įtartinose vietose, kuriose naudojami narkotikai," - pareiškė karališkųjų rūmų atstovas. - "Tarp jų egzistuoja tam tikri nesutarimai, nes kiekvienas iš jų mano esąs teisus."

Princas Čarlzas pasiūlė savo sūnui, vis dar besimokančiam Itono koledže, surengti įprastą gimtadienio pokylį atnaujintuose "sodų kambariuose", esančiuose Haigrove.

Bekingemo rūmų atstovai nuo komentarų susilaikė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.