aA
Ketvirtadienį, apie 14 val., Klaipėdos rajone, kelyje Kretinga-Gargždai, ant viaduko virš magistralės, susidūrus dviem automobiliams sužeisti du žmonės.
Po darbų Norvegijoje namo važiavę darbininkai prie pat namų pateko į avariją
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Automobiliu "Ford Transit" po darbų statybose iš Norvegijos namo keliavo 4 žmonės. Vairuotojas gargždiškis Gediminas P., gim. 1973 m., tvyrant rūkui, nepastebėjo, kad priekyje stabtelėjo automobilis "VW Caddy", kurio vairuotojas ketino pasukti kairėn, kad nusileistų į magistralę.

"Ford" atsitrenkė į "VW Caddy" galą taip, kad ligoninėje atsidūrė du žmonės. Automobilo "Ford Transit" keleiviui, Gargždų gyventojui Albertui Š., gim. 1957 m., sėdėjusiam ant galinės sėdynės, stipriai sužalota galva.

Galvos traumą patyrė ir automobilio "VW Caddy" vairuotojas Saulius Š., gim. 1988 m. Jo brolis ir dar vienas keleivis per avariją nenukentėjo.

Avariją sukėlęs vairuotojas buvo blaivus ir apmaudavo, kad avariją sukėlė iki namų likus vos porai kilometrų. Jis teigė, kad kelionės metu pavargęs nebuvo, Norvegijoje ir Švedijoje iki kelto vairavo kiti žmonės. Jis prie vairo sėdo tik šiame krante, Ventspilyje.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios avarijos pradėtas tyrimas.