aA
Mergina, kuriai buvo pateikti kaltinimai nužudžius vyrą, kurį ji su savo sutuoktiniu atsiviliojo į sutartą vietą, kai susipažino su juo skelbimų svetainėje „Craigslist“, prisipažino dėl žmogžudystės ir pareiškė nužudžiusi dar daugiau kaip 20 žmonių.
Miranda Barbour
Miranda Barbour
© AP/Scanpix

19 metų Miranda Barbour iš Pensilvanijos tvirtina visose Jungtinėse Valstijose nužudžiusi mažiausiai 22 žmones. Mergina priklausė vienam satanistų kultui, rašo independent.co.uk.

Iš kalėjimo duodama interviu Pensilvanijos laikraščiui „Daily Item“, M. Barbour sakė: „Nužudžiusi 22 žmones, lioviausi skaičiavusi“. Ji pridūrė, kad sako teisybę, nes nori būti atvira.

Prokurorai M. Barbour ir jos vyrui, 22 metų Elytte`ui Barbourui, už 42 metų Troy`aus LaFerraros nužudymą siekia skirti mirties bausmę. Kaltinamieji su auka susipažino lapkričio mėnesį per įslaptintų skelbimų svetainę.

„Jis pradėjo negražiai kalbėti ir tuomet viskas tapo nevaldoma, - pasakojo ji. – Galiu pasakyti, kad jis neturėjo būti nudurtas. Mano vyras jį turėjo tik pasmaugti“.

T. LaFerrara susitiko su M. Barbour, kai ji sutiko už 100 dolerių su juo pasimylėti. Ji pasiėmė T. LaFerrarą iš vieno prekybos centro, o jos sutuoktinis tuo metu slėpėsi automobilio gale. Tą dieną nuo poros vestuvių buvo praėjusios vos trys savaitės.

Telefonu duodama interviu Sanberyje įsikūrusiam laikraščiui, M. Barbour sakė, kad pirmą kartą nužudė būdama 13 metų, kai prisijungė prie vieno Aliaskos satanistų kulto. Jo lyderis pasiėmė ją nužudyti žmogų, kuris buvo jam skolingas.

„Tuomet jis pasakė, kad dabar mano eilė į jį šauti, - pasakojo ji. – Nekenčiu šautuvų. Nenaudoju šautuvų. Negalėjau to padaryti, todėl jis atsistojo man už nugaros, uždėjo savo rankas ant manųjų ir mes nuspaudėme gaiduką. Nuo to momento tiesiog žudžiau toliau“.

Dauguma aukų buvo nužudytos Aliaskoje, bet kai kurios žmogžudystės įvykdytos Teksase, Šiaurės Karolinoje ir Kalifornijoje.

M. Barbour laikraščiui sakė, kad nė kiek nesigaili dėl to, ką padarė, ir pridūrė, kad jei būtų paleista, „darytų tą patį“.

M. Barbour motina „Daily Item“ patvirtino, kad vaikystėje, būdama ketverių metukų, jos dukra patyrė seksualinį dėdės smurtą. Už tai jam buvo skirta 14 metų laisvės atėmimo bausmė.

Sanberio policijos viršininkas Steve`as Mazzeo naujienų agentūrai „Reuters“ nurodė, kad tyrėjai susisiekė su Federaliniu tyrimų biuru ir kitų valstijų policija, kad patikrintų M. Barbour tvirtinimus. Kol kas neaišku, ar policija aptiko kokių nors įrodymų, kurie susietų M. Barbour su ankstesnėmis žmogžudystėmis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.