aA
Policija antrą dieną ieško 12-metės, kuri pirmadienio rytą iš namų Trakų rajone, Strazdiškių kaime, išėjo į mokyklą ir negrįžo. Pareigūnų manymu, mergaitė pas kažką prisiglaudė.
Iš namų Trakų r. išėjusi ir dingusi mažametė buvo prisijungusi prie „Facebook“
© DELFI (R.Gečiūnaitės nuotr.)

Mažametė (gim. 2001.04.01) pirmadienį į mokyklą nebuvo nuėjusi. Manoma, kad mergaitė iš anksto suplanavo pabėgimą iš namų - išeidama ji pasiėmė apie du šimtus litų.

Paiešką apsunkina tai, kad mergaitė iškeliavo be telefono - jį buvo atėmusi mama. Antraip būtų galima nustatyti bent apytikslę jos buvimo vietą.

Mergaitė pirmadienio vakarą buvo prisijungusi prie savo paskyros „Facebook“.

Policija nuo pirmadienio vakaro (apie mergaitės dingimą pareigūnams pranešta apie 20 val.) tikrina jos draugus. Buvo manyta, kad ji galėjo išvažiuoti į Elektrėnus. Bet patikrinus šią versija, bent kol kas, nepasitvirtino.

Mergaitė Trakų r. gyvena su mama. Tėtis gyvena Vilniuje, bet pas jį dukra šiomis dienomis neapsilankė.

Nustatyta, kad mažametė turi bičiulį Vilniuje. Antradienio popietę jo ieškojo pareigūnai.

Trakų r. policijos viršininkas Valerijus Vincukevičius DELFI sakė: „Mes žinome, kodėl ji išėjo iš namų. Tai nesusiję su santykiais su mama. Yra aplinkybės, kurių negalime viešinti. Manome, kad ji pas kažką prisiglaudusi“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.