aA
Dėl slidžios kelio dangos Medininkų punkte maršrutinis autobusas trenkėsi į lengvąjį automobilį. Šis nuo smūgio atsitrenkė į apsauginę tvorą ir ją išvertė.
Po autobuso smūgio, „Mazda 6“ išvertė Medininkų punkto tvorą
© VSAT

Šeštadienį ryte į Medininkų pasienio punktą įvažiavusio automobilio „Mazda 6“ su lietuviškais numeriais vairuotojas 29-erių Lietuvos pilietis stabtelėjo laukdamas, kol galės patekti į patikros zoną. Gretima juosta važiavo maršrutinis autobusas „Setra“ su lietuviškais numeriais. Jis judėjo nedidele nuokalne, praneša VSAT.

Asfaltas tuo metu buvo labai slidus, todėl autobusas pradėjo slysti. Vairuotojas - 42-ejų Lietuvos pilietis - nesugebėjo laiku jo sustabdyti, todėl „Setra“ šonu trenkėsi į „Mazda 6“. Lengvasis automobilis trenkėsi į apsauginę tvorą, skiriančią automobilių srautus, ją išvertė ir pakibo ant tvoros pamato.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo, punkto darbas nesutriko. Buvo iškviesti policijos pareigūnai, kurie atliko visus būtinus formalumus.

Kiek vėliau maršrutinis autobusas išvyko į Baltarusiją. „Mazda 6“ dėl apgadinimų savo eiga važiuoti negalėjo, todėl buvo pakrautas ant iškviesto autovežio ir iš punkto išvežtas į Lietuvos gilumą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.