aA
Penkiolikmetis vairuotojas, kuris atsitrenkė į tvorą ir pervažiavo Stop ženklą, galėjo įsigyti automobilį “nugręžęs” valstijos sąskaitą interneto pagalba, praneša policija. Jis neturi vairuotojo pažymėjimo.
Šeštadienį “Herald Tribune” rašė, kad Terrance’as Lloydas praėjusį mėnesį nusipirko 15000 JAV dolerių kainuojantį “Plymouth Neon” iš “Chrysler” atstovo. Derybos vyko telefonu ir elektroniniu paštu.

Teisme nurodyta, kad vaikas užmokėjo už automobilį naudodamasis “CheckFree” paslauga, kai vartotojai gali siųsti čekį elektroniniu paštu. Sąskaita, iš kurios buvo išrašytas čekis, priklauso Floridos valstijos išmokėjimų skyriui, kuris moka pašalpas vaikų paramai.

“CheckFree” informavo, kad jis išsiuntinėjo čekių už 105 tūkst. dolerių kitiems mažmenininkams, tačiau teisme yra duomenys, kad prekę pristatė tik automobilių pardavėjas.

T.Lloydas, kuris dar per jaunas vairuotojo pažymėjimui gauti, pervažiavo ženklą ir įsirėžė į tvorą praėjusį mėnesį, praėjus vos dienai po automobilio pristatymo. Jis buvo iškviestas į teismą už vairavimą be teisių. Jis kol kas nekaltinamas jokiais prasižengimais dėl automobilio įsigijimo, bet tiriama stambi vagystė ir afera, praneša “Herald Tribune”.

Paauglio mama neigia, kad jos sūnus įsigijo automobilį nelegaliai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.