aA
Aklos meilės vedina septyniolikmetė ilgiems metams pateko į rankas tironui.
Jaunutę merginą suviliojęs vyras jos gyvenimą pavertė pragaru
© DELFI

Lenkijos Chožovo mieste gyvenanti Agnieszka H., eidama septynioliktuosius metus, susipažino su penkeriais metais vyresniu Grzegorzu S. ir įsimylėjo jį iš pirmo žvilgsnio.

Netrukus abu nutarė gyventi drauge, susilaukė dviejų vaikų, tačiau tuo laimingas gyvenimas su mylimuoju Agniezkai baigėsi.

Kepėjas Grzegorzas, kuriam dabar 35 metai, jaunai moteriai atskleidė tirono veidą – rašo dienraštis „Fakt“.

Sugyventinę vyras ėmė mušti kiekviena proga, o du vaikus auginanti moteris nedirbo ir, nežinodama, kur su jais pabėgti, vergiškai jam pakluso.

Moteris negaudavo nei pinigų, nei valgyti. Moterį kankinęs vyras išeidamas ją uždarydavo namuose.

Pernai po eilinio skandalo Grzegorzas paliko namus, tačiau po kelių dienų grįžo, tad šeimyninis pragaras tęsėsi toliau.

Per 13 tironijos metų Agnieszka tapo vyro rankose marionete, kuri net pagalvoti bijojo kaip ištrūkti iš namų, kol galiausiai, prieš keletą dienų dėl savo gyvenimo ir nuolatinių patyčių kreipėsi į policiją.

Vyriškis buvo sulaikytas eilinį kartą mušant žmoną. Kaip sakė Chožovo miesto policijos atstovė spaudai Justyna Dziedzic, Grzegorzui S. už 13 metų patyčių ir nuolatinio sugyventinės kankinimo gresia iki 5 metų laisvės atėmimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.