aA
Panašu, kad vasariškos „Daft Punk“ dainos „Get Lucky“ virusas pasiekė ir Baltuosius rūmus – nuotaikingam kūriniui neatsispyrė ir pats JAV prezidentas Barackas Obama. Populiarioje svetainės „YouTube“ paskyroje „barackdubs“ birželio 24-ąją diena paskelbta dainos versiją pagal Amerikos vadovą, skelbia cbslocal.com.
Barackas Obama
Barackas Obama
© youtube.com

„YouTube“ pasirodžiusi dainos versija buvo suklijuota iš B. Obamos kalbų ištraukų – darbas atliktas profesionaliai: klausantis tikrai galima pagalvoti, kad dainą atlieka būtent JAV prezidentas.

Jau anksčiau buvo paskelbtos iš B. Obamos kalbų suklijuotos tokių hitų kaip LMFAO daina „I‘m Sexy and I Know It“ ir Carly Rae Jepsen „Call Me Maybe“ versijos.

Tokius klipus laisvalaikiu lipdo Tenesio universiteto biochemijos magistrantas. Jo paskyra sulaukia didžiulio susidomėjimo. Atnaujinimus nuolat seka daugiau nei 380 tūkst. gerbėjų. Nors naujausias kūrinys patalpintas vos daugiau nei prieš savaitę, jį jau peržiūrėjo daugiau nei 6 mln. žmonių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.