aA
Vilniaus miesto apylinkės teismas patenkino prokuratūros prašymą ir maksimaliam įstatyme numatytam terminui – trims mėnesiams suėmė du vedusius vilniečius, įtariamus dviejų prie Vilniaus stoties „dirbusių“ prostitučių išžaginimu.
Vilniaus stoties prostitutės jaučiasi nesaugios: vedę vyrai jas išžagino, vienai peršovė kaklą
© DELFI / Ainis Gurevičius

Įtariamuosius sostinės policijos pareigūnai sulaikė praėjus beveik dviem mėnesiams po nusikaltimo – iš vienos merginos išžaginimu įtariamas vyras pagrobė jai priklausantį mobilųjį telefoną. Šiuo aparatu vyras kurį laiką naudojosi.

Bylos duomenimis, nusikaltimas buvo įvykdytas dar gegužės mėnesį, kai į stoties prieigas atvažiavę du vedę vyrai panoro pasilinksminti su čia uždarbiaujančiomis prostitutėmis. Dvi merginos sutiko vykti su dosniai atsilyginti žadėjusiais vyrais.

Ketvertukas nuvažiavo į netoli Belmonto parko esančią aikštelę – čia merginos pareikalavo, kad klientai sumokėtų už paslaugas, tačiau šie net neketino atverti piniginės.

Vėliau merginos policijai nurodė, kad vienas vyras vieną merginą išžagino, o kitas merginą ne tik žagino, bet ir išprievartavo.

Prostitutės tikino, kad tarp jų ir klientų kilo konfliktas – grumtynių metu vienai jų iš dujinio pistoleto buvo peršautas kaklas. Dėl patirtų sužalojimų nukentėjusioji buvo priversta kurį laiką praleisti medikų priežiūroje.

Tai jau ne pirmas kartas, kai nuo seksualinių paslaugų trokštančių vyrų nukenčia stoties prieigose dirbančios prostitutės. Prieš pora metų teismas nuteisė areštinės policininką ir jo bičiulį, kurie merginą išžagino nusivežę prie „Vėtros“ stadiono. Atlikę reikalus vyrai merginą paliko prie stadiono, o patys išvažiavo toliau tęsti linksmybių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.