aA
Birželio 29 d. gautas piliečio V. Č. (gimusio 1953 m.) pranešimas, kad Kaune, S. Žukausko g., namuose, neblaivi sugyventinė be priežasties jį mušė bei kelis kartus smogė peiliu grasindama nužudyti, tačiau nepataikė.
Sugyventiniui šonus išvanojusi girta moteriškė bandė susimokėti pareigūnams, kad ją paleistų
© Shutterstock nuotr.

Policijos pareigūnai praneša, kad į nurodytą vietą atvykus Patrulių rinktinės pareigūnams, buvo sulaikyta V. M. (gimusi 1960 m.). Moteriai jai nustatytas sunkus girtumo laipsnis - 3,76 prom. alkoholio.

Tačiau moters nusikalstami veiksmai tuo nesibaigė, V. M. siekdama išvengti baudžiamosios atsakomybės už padarytą nusikaltimą, 100 Lt kyšiu bandė papirkti ją sulaikiusius patrulius. V. M. uždaryta į areštinę.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo ir dėl papirkimo.

Kauno apskrities policija primena: siūlydami ar duodami kyšį pareigūnui, būsite patraukti baudžiamojon atsakomybėn pagal požymius nusikaltimo, numatyto LR BK 227 str. „Papirkimas“.

Už tokio pobūdžio nusikalstamas veikas baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, ar laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Informuojame, kad norėdami pranešti apie neteisėtus policijos pareigūnų veiksmus, galite skambinti pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.