aA
Dėl smurto artimoje aplinkoje - žmonos mušimo - teismo draudimą artintis prie moters ignoravęs marijampolietis įtariamas jos išžaginimu.
Aistros apimto vyro nesustabdė net teismas - po draudimo artintis prie namų, jis išžagino savo žmoną
© Shutterstock nuotr.

į Marijampolės pareigūnus kreipėsi dvidešimtmetė, kuri nurodė, kad birželio 20 d., apie 22.30 val. per namo antrąjį aukštą į jos kambarį užlipo sutuoktinis R. A., kaip ir ji gimęs 1993 m.

Dėl pomėgio kumščiais auklėti žmoną Marijampolės rajono apylinkės teisme yra priimtas R. A. įpareigojamas nesiartinti, nebendrauti bei neieškoti ryšių su sutuoktine.

Anot moters, sutuoktinis užrakinęs kambario duris, jėga pargriovė S. A. ant lovos, užgulęs ją, suspaudė rankas, tokiu būdu atimdamas galimybę priešintis, nurengė jos rūbus, po to užgulęs, lytiškai santykiavo prieš jos valią.

Jauna moteris pareigūnams sakė, kad priešinosi - apdraskė jam krūtinę, rėkė, verkė. Po to, jis paguldė ją ant pilvo ir vėl lytiškai santykiavo prieš jos valią.

Įtariamasis R. A. sulaikytas 48 val. ir patalpintas į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.