aA
Amerikietis, kurio sėklidės svėrė 63 kilogramus, po jų šalinimo operacijos jaučiasi nelaimingas ir nepatenkintas – esą po procedūros jo penis smarkiai sumažėjęs, skelbia web.orange.co.uk.
Wesley Warrenas
Wesley Warrenas
© Stopkadras

Wesley Warrenui jaunesniajam sėklidės pradėjo augti po miegant patirtos traumos 2008 metų birželį – miegodamas vyras jas pavojingai suspaudė.

49 metų vyras, kurį po traumos pradėjo varginti nepakeliami skausmai, sutriko lytinė funkcija, kreipėsi į medikus, kurie jam skyrė antibiotikų.

Vaistai nepadėjo – sėklidės ir toliau augo. Galiausiai amerikiečiui diagnozuota kapšelio limfedema.

Po 13 valandų trukusios sudėtingos operacijos sėklidės buvo pašalintos. Bėda ta, kad po procedūros jo vyriškasis pasididžiavimas liko vos 2,5 centimetrų ilgio.

W. Warrenas jaunesnysis, svarstantis galimybę savo gigantiškas sėklides parduoti aukcione internete „eBay“, „The Sun“ sakė: „Žinojau, jog žmonės tikėjosi pamatyti mane laimingą, nes gyvenimas po kapšelio pašalinimo vėl tapo normalus – bet viskas ne taip paprasta. Taip, jaučiu palengvėjimą, nebėra to sunkumo jausmo tarp kojų. Sėklidės buvo tokio dydžio, jog ne juokais kėlė pavojų mano sveikatai. Bet, kai pažvelgiu žemyn, nuliūstu – jis nebe toks, koks buvo. Visai kitoks“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.