aA
Vos spėjęs išeiti į laisvę, 18-metis klaipėdietis vėl atsidūrė už grotų: ketvirtadienį Klaipėdos m. apylinkės teismas, patenkinęs Klaipėdos apylinkės prokurorės pareiškimą dėl kardomosios priemonės skyrimo, trims mėnesiams leido suimti vagyste įtariamą jaunuolį.
Aštuonis kartus teistas 18-metis laisvėje pabuvo mėnesį
© Shutterstock nuotr.

T. A. įtariamas su nepilnamečiu ir mažamečiu birželio 19-osios naktį įsibrovęs į Klaipėdos centre esantį mobiliųjų telefonų saloną ir iš jo pavogęs prekių už beveik 30 tūkst. litų. Jam pareikšti įtarimai dėl svetimo turto vagystės, įsibraunant į patalpą.

Aštuonis kartus už vagystes ir plėšimus teistas po poros mėnesių 19-ąjį gimtadienį švęsiantis klaipėdietis, neatlikęs visos paskirtos paskutinės bausmės, į laisvę iš įkalinimo vietos pirma laiko buvo paleistas šių metų gegužės 16 d.

Praėjus vos mėnesiui, jis vėl įtariamas padaręs analogišką nusikaltimą, už kurį teismas jį suėmė maksimaliam laikui – trims mėnesiams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.