aA
Televizijos serialo "Sopranai" (The Sopranos) žvaigždė Jamesas Gandolfini mirė netikėtai, atostogaudamas Romoje su savo 13-mečiu sūnumi, pranešė velionio bičiulis aktorius Gilles'is Marini.
Jamesas Gandolfini seriale „Sopranai“
Jamesas Gandolfini seriale „Sopranai“
© Reuters/Scanpix

Prancūzų žvaigždė savo liūdesiu pasidalino svetainėje Facebook.com ir pagerbė trečiadienį, kaip manoma, nuo infarkto mirusio J.Gandolfini atminimą.

Paskutinį kartą G.Marini su savo draugu matėsi vos prieš savaitę vykusiame mokyklos, kurioje mokosi jų vaikai, renginyje. Pasak jo, 51-erių metų aktorius buvo "toks laimingas", kad su savo sūnumi Michaelu (Maiklu) iš pirmos santuokos su Marcy Wudarski vyksta į "berniukų kelionę" į Italiją.

"Man plyšta širdis. Tik ką mirė mano draugas Jamesas Gandolfini. Praėjusį šeštadienį mūsų vaikų išleistuvėse jis man sakė esąs toks laimingas, galėdamas keliauti su sūnumi į Italiją. Į berniukų kelionę!" - rašė G.Marini.

"Man didelė garbė, kad pažinojau šį žmogų, šį nuostabų tėvą! Daug laiko praleidau su Jameso sūnumi, mokydamas jį žaisti futbolą. Užjaučiu tą vaiką... Mažajam Michaelui dabar turėtų būti labai sunku. Sukalbėkite maldą už jį ir jo šeimą. Dabar jiems labai sunkus metas. Man labai liūdna. Ilsėkis ramybėje, broli..., tavęs ilgėsimės", - rašė jis.

Aktorius Italijoje viešėjo su savo sūnumi ir seserimi. Pasak pranešimų, trijulė buvo ką tik grįžusi į viešbutį iš pasivaikščiojimo po miestą, kai S.Gandolfini suklupo vonioje.

Kaip rašo "The New York Post", J.Gandolfini sesuo rado jį be sąmonės ant vonios grindų ir iškvietė greitąją pagalbą, tačiau medikai jau nebegalėjo jo išgelbėti. Atvykus į ligoninę, buvo pranešta, kad jis mirė.

S.Gandolfini, kuris šį savaitgalį turėjo pasirodyti Italijos Taorminos kino festivalyje, buvo antrą kartą vedęs ir su žmona Deborah Lin augino praėjusį spalį gimusią dukrytę Lilianą.

Pasklidus žiniai apie J.Gandolfini mirtį, aktoriaus gerbėjai pradėjo nešti gėles prie buvusių jo namų Niujorke.

Internete pradėjo sklisti J. Gandolfini atminimo pagerbimui skirti video:

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.