aA
Antradienio popietę Vilniuje, Pylimo gatvėje, ties "Reformatų" viešojo transporto stotele, dviratininkas susidūrė su pėsčiuoju ir jį sužalojo.
Vilniuje dviratininko partrenktas vyras prarado sąmonę
© DELFI / Kiril Čachovskij

Policijos pareigūnams pranešta, kad 14.50 val. dviratininkas žmogų sunkiai sužalojo - maždaug 55-60 metų vyras prarado sąmonę.

Dviračiu važiavęs jaunas vyras DELFI pasakojo, jog Pylimo gatve važiavo stoties link. Šalia „Reformatų“ stotelės į gatvę staiga išėjo vyriškis. Dviratininkas sako nespėjęs nė suprasti, kas į ką atsitrenkė: ar dviratis į pėsčiąjį, ar pėsčiasis į dviratį.

Susidūrimo metu dviratininkas nukrito ant asfalto, tačiau tik nesmarkiai nusibrozdino alkūnę. O pėsčiasis nukentėjo daug smarkiau - nukritęs jis liko nejudėdamas gulėti gatvėje.

Dviratininkas iškvietė pagalbą, netrukus sužeistas šiek tiek atsigavo. Jis kalbėjo rusiškai, o jaunas vyras, pasak jo, paties, rusiškai moka silpnai, todėl suprato tik tiek, kad sužalotasis kažką pasakė apie galvą.

Į pagalbą atėjo stotelėje buvę žmonės. Jie kartu su dviratininku sužalotąjį nunešė nuo gatvės važiuojamosios dalies ir paguldė ant žolės. Netrukus atvyko greitoji pagalba ir vyriškį skubiai išvežė į ligoninę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.