aA
Sekmadienį apie 23.11 val. Marijampolės pareigūnai skubėjo gelbėti ginkluoto vyro gyvybės. Pranešta, kad Maironio g., Marijampolėje esančiame kieme esantis asmuo turi ginklą ir jį bando panaudoti prieš save.
Marijampoliečiai policijai pranešė, kad įsisiautėjęs kaimynas bandė panaudoti ginklą prieš save
© Shutterstock nuotr.

Pareigūnams tikslinant įvykio aplinkybes paaiškėjo, kad G. L., gimęs 1967 m., vidiniame namo kieme prie laiptų buvo rastas 30-06 kalibro „Sprigfield“ šovinys.

Vyras buvo pristatytas į Marijampolės policijos komisariatą, kur patikrinus jo kišenės, buvo rasta dvi tuščios „Sprigfield“ šovinio tūtelės.

Apžiūrint įvykio vieta Maironio g. name esančiame kambaryje buvo rastas užrakintas seifas. Atrakinus seifą jame buvo rasta 58 tuščios šovinių tūtelės, legaliai laikomi: lygiavamzdis šautuvas „IZH“ 18M įdėtas į dėklą, lygiavamzdis šautuvas „ISZ“ 12, graižtvinis šautuvas „Tikka“ T3 su optiniu taikikliu be apkabos, trylika 30-06 kalibro „Sprigfield“ šovinių, diržas šoviniams susidėti, kuriame buvo 10 šovinių.

Leidimas laikyti ginklus išduotas Marijampolės AVPK. G. L. kuris galimai šaudė į orą. G. L. nustatytas 3,33 promilės girtumas. Jis patalpintas į Marijampolės AVPK areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.