aA
DELFI, Baltijos šalių pirmaujantis portalas rugpjūčio mėnesį pasiekė naują lankomumo rekordą. Portalų peržiūrėtų puslapių skaičius pasiekė 17.6 mln., t.y. 30 % daugiau nei liepos mėn.
DELFI yra sukūrusi jau 6 portalus trijose Baltijos šalyse bei Rusijoje. Kompanija taip pat įvykdė reklamos pardavimų portaluose planus – pardavimai, kaip ir planuota, sudarė 30 000 EUR, informavo DELFI direktorius Ville Jehe.

Estijos bei Latvijos portalai pagal lankomumą yra beveik lygiaverčiai – Estijos portalo puslapiai buvo peržiūrėti 8.3 mln. kartų, Latvijos – 7.8 mln. Lietuvos portalo lankomumas siekė 1.2 mln. peržiūrėtų pulapių, Rusijos portalo lankomumas buvo 0.3 mln. puslapių per rugpjūčio mėnesį.

Derėtų pabrėžti, kad DELFI portalas Rusijoje buvo atidarytas tik šių metų rugpjūčio viduryje, jau rugsėjo mėnesį planuojamos didelės reklaminės kampanijos.

DELFI yra "MicroLink", didžiausios Baltijos šalių IT grupės dukterinė įmonė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.