aA
Gineso Pasaulio Rekordų Knygoje Danni Ashe buvo įamžinta vietoj įrašo, skelbiančio, kad aktorė Cindy Margolis buvo “Dažniausiai atsisiunčiama moteris” (Most Downloaded Woman).
Gineso Pasaulio Rekordų Knyga Londone užregistravo D.Ashe kaip naują karalienę, kurios nuotraukos vien 1999 metais buvo siunčiamos daugiau nei 240 mln. kartų. Remiantis jos dviejų interneto svetainių statistika, nuo 1996 vasario iki 2000 metų, neskaitant dar kitų piratinių svetainių ir naujienų grupių, jos nuotraukos buvo siunčiamos 840 mln. kartų. C.Margolis nuotraukos buvo siunčiamos 58 mln. kartų, teigia jos internetinio puslapio statistika.

D.Ashe teigia, neturinti jokių antipatijų savo varžovei ir dar pridūrė, kad ji yra graži moteris ir teisinga varžovė.

“Gineso Rekordų” atstovas Neilas Hayesas sakė, kad galutiniai rezultatai buvo paskaičiuoti padalinus unikalių lankytojų skaičių iš vidutinio siųstų nuotraukų skaičiaus. C.Margolis atstovas teigia, kad jis nėra įsitikinęs rezultatų teisingumu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.