aA
Rokiškio rajono policijos pareigūnai į areštinę uždarė itin rūpestingus Biržų miesto gyventojus - jie savo draugui, atliekančiam administracinį areštą, atnešė siuntinį, įtariama, su narkotine medžiaga.
Dovana draugui - kečupas su narkotikais
© Panevėžio apskr. VPK nuotr.

Policijos pareigūnų duomenimis, trečiadienį iš Biržų atvykę jaunuolis ir mergina pageidavo perduoti siuntinį draugui. Apžiūrint perduodamus daiktus, areštinėje dirbančio policijos pareigūno dėmesį patraukė plastikinis indelis su užrašu „Suslavičiaus kečupas“.

Pareigūnas indelyje buvusiame padaže rado plastmasinį paketėlį su žalios spalvos augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga. Apie radinį areštinės pareigūnai nedelsdami informavo kriminalistus. Pastarieji tuoj pat sulaikė siuntinį atnešusį biržietį.

Nustatyta, kad jaunuolis atvyko automobiliu. Jam apžiūrėti buvo pakviesti Panevėžio apskr. VPK Kriminalistinių tyrimų biuro kinologai su augintiniu. Pareigūnas ir augintis Lordas kruopščiai tikrino kiekvieną automobilyje galimą slėptuvę. Patikrinus į areštinę uždaryta ir automobilio vairuotoja – aštuoniolikmetė mergina.

Vėlų balandžio 10-osios vakarą, talkinant Panevėžio apskrities VPK kinologams ir Biržų rajono policijos komisariato kriminalistams, atliktos kratos įtariamųjų namuose. Narkotinių ar psichotropinių medžiagų nerasta, tačiau įtarimų sukėlė ir vairuotojo pažymėjimas. Jis gali būti suklastotas. Dėl šio fakto Biržų r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Jaunuolis, kečupo indelyje nešęs narkotikus draugui, Biržų rajono policijai žinomas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.