aA
Antradienio naktį, apie 1 val. jaunas vyras nesėkmingai pajuokavo - pranešė, kad kad Vilniuje, Mindaugo g., jo automobilyje „VW Jetta“ yra sprogmenys, kurie bet kuriuo metu gali sprogti.
„Maximoje“ žmonėms grasinęs jaunas vyras pareigūnams pareiškė, kad jie irgi turės problemų
© DELFI / Audrius Solominas

Policijos pareigūnams patikrinus automobilį, sprogmenų nerasta - vos kelios šaudmenų tūtelės.

Apie keistą ir agresyvų jauną vyrą policijai pranešė prekybos centro „Maxima“ apsauga - iki grasinimų sprogdinti smarkuolis spėjo dar pasiautėti pačiame prekybos centre.

Apsaugos darbuotojai apie 00.45 val. pareigūnų prašė sulaikyti vyrą, kuris parduotuvėje elektros impulsiniu prietaisu bando nukrėsti žmones.

Įtariamasis V. B., gimęs 1984 m., sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Iš karto po įvykių atvežtas į komisariatą V. B. policijos pareigūnus tikino, kad jis yra kietas šaudmenų ir sprogmenų žinovas, todėl: „visiems bus blogai“.

Vyras demonstravo keistas tatuiruotes ir aiškino, kad jo siejamos su Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktine „Aras ir jis neva yra vienas „iš jų“. Pareigūnų duomenimis, V. B. iš tiesų nieko bendro neturi su šia rinktine.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.