aA
Chelsea Clinton leido suprasti, kad svarsto galimybę sekti savo tėvų pėdomis ir pasukti į politiką. Jos tėvas - buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas, o motina Hillary Clinton – buvusi valstybės sekretorė, galinti tapti pirmąja šalies prezidente moterimi, tad politika tiesiog teka jos kraujyje.
Chelsea Clinton ir Marc Mezvinsky vestuvių akimirkos
Chelsea Clinton ir Marc Mezvinsky vestuvių akimirkos
© Reuters/Scanpix

Apie tai pranešė telegraph.co.uk. Vis dėlto kol kas 33 metų politikų atžala į šeimos veiklos sritį nesiveržė, nors bandymai užsiimti televizijos žurnalistika bei dažni pasirodymai konferencijose sparčiai didina jos reikšmingumą.

NBC televizijos paklausta, ar svarstys galimybę ateityje užsiimti politika, Ch. Clinton atsakė: „Dabar aš džiaugiuosi gyvendama mieste, valstijoje ir šalyje, kur galiu smarkiai remti savo merą, savo gubernatorių, savo prezidentą ir savo senatorius bei savo atstovų rūmų narį“.

„Jeigu kažkuriuo momentu to nebebūtų ir aš manyčiau galinti reikšmingai ir stipriai tai paveikti, tuomet turėčiau iškelti šį klausimą ir į jį atsakyti“, - pridūrė buvusio JAV prezidento dukra.
Kiek anksčiau žiniasklaidos dėmesys buvo sutelktas į Hillary Clinton, kuri toliau skaito paskaitas visuomenei. Apklausos rodo, kad politikė turėtų stiprią paramą antrame bandyme kandidatuoti į prezidentus 2016 metais, nors 2008 metais renkant kandidatą pralaimėjo kitam demokratui Barackui Obamai.

Ch. Clinton tvirtino palaikanti savo mamą. „Labai noriu, kad ji priimtų teisingą sprendimą sau pačiai ir žinau, kad tai bus teisingas sprendimas mūsų šaliai, o aš ją palaikysiu ką ji benuspręstų daryti“, - sakė H. Clinton dukra.