aA
Kėdainių rajone esančio Akademijos miestelio vaikų darželis „Kaštonas“ kaltinamas nederamu elgesiu su mažamečiu vaiku. Vieno keturmečio tėvas tikina radęs sūnų surištą.
Atėjęs į darželį, rado vaiką surištomis kojomis
© A.Stackevič nuotr.

„Lietuvos rytas“ aprašo vyro pasakojimą. Jis teigia, kad tokį neleistiną elgesį su vaiku jis pastebėjo prieš savaitgalį, kai į darželį užsuko per pietų miego laiką.

Pasak tėvo, surišimą pastebėjo tuomet, kai sūnus bandė keltis iš lovos. Paaiškėjo, kad kojos buvo surištos gumine sportine šokdyne.

Darželio vadovė Danutė Deimantavičienė dienraščiui sakė, kad netiki, jog auklėtoja ir jos padėjėja galėjo surišti vaiką, nors jis ir yra kiek sunkiai valdomas - labai judrus, reikalaujantis išskirtinio dėmesio, nes neseniai neteko motinos, o tėvas yra labai užimtas. Tačiau ji linkusi tikėti auklėtojų pasakojimu, kad šokdynė tebuvo užmesta ant kojų, o nesurišta, galbūt vaikas galėjo pats į ją įsipainiot.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.