aA
Dėl naktį iš šeštadienio į sekmadienį darbo metu buvusių neblaivių Vidaus reikalų ministerijos (VRM) autoūkio darbuotojų vidaus reikalų ministro Dailio Alfonso Barakausko pavedimu atliktas tarnybinis patikrinimas.
Saulius Skvernelis ir Dailis Alfonsas Barakauskas
Saulius Skvernelis ir Dailis Alfonsas Barakauskas
© DELFI / Šarūnas Mažeika

VRM praneša, kad Autoūkio direktoriaus Laimučio Komičiaus įsakymu, autoūkio mechanikas ir tą naktį budėjęs vairuotojas pirmadienį atleisti iš pareigų, vadovaujantis Lietuvos Respublikos darbo kodeksu.

Ministro taip pat pavesta atlikti VRM autoūkio veiklos patikrinimą ir priimti atitinkamus sprendimus, siekiant užkirsti kelią tokiems incidentams ateityje.

Ministerijos autoūkio vairuotojas įkliuvo policijos pareigūnams, kai važiavo paimti ministro ir planavo jį nuvežti į Medininkų pasienio postą.

Vairuotojo neatsargumas kartu įklampino ir dar vieną darbuotoją. Policijai sulaikius vairuotoją paaiškėjo, kad šis su kolega budėjimo metu linksmai leido laiką su mechaniku.

D. A. Barakauskas ketino naktį patikrinti situaciją pasienyje,tačiau vairuotojo kaltės palaukti ryto.


www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.