aA
Amerikoje garbaus amžiaus senolė, kuri dvi dienas praleido uždaryta savo automobilio bagažinėje, galvodama, kad jos niekas neberas, turėjo ką pasakyti ją pagrobusioms paauglėms.
Margaret Smith
Margaret Smith
© youtube.com

„Turite elgtis maloniai su kitais žmonėmis, jei ir pačios norite sulaukti malonaus elgesio“, - jaunąsias nusikaltėles mokė 89 metų Margaret Smith.

150 cm senolės istorija kovo 18 dieną prasidėjo nuo geranoriško veiksmo, rašoma skelbia „Good Morning America“.

M. Smith privažiavo prie „Chicken Man“ parduotuvės Delavero valstijos Milfordo mieste nusipirkti ledų, kai prie jos priėjo dvi paauglės ir paprašė pavežti.

„Iš pradžių nusprendžiau to nedaryti, bet po to tariau: „Na, padarysiu gerą darbą“, - pasakojo M. Smith.

Šiek tiek pavažiavus, merginos pačiupo jos mašinos raktelius, o ją pačią įgrūdo į jos automobilio „Buick“ bagažinę.

„Visą kelią, kurį jos važiavo skrisdamos, maniau, kad manęs niekas neberas, - teigė senolė. – Galėjau tik melstis, kad būčiau rasta“.

M. Smith dvi dienas praleido bagažinėje be maisto, vandens ir vaistų nuo aukšto kraujospūdžio. Ji teigė, kad merginos bagažinę buvo atidariusios tik vieną kartą, kad atimtų iš jos grynuosius pinigus.

„Buvau pervargusi, sušalusi, išalkusi ir išsigandusi, - sakė M. Smith. – Nežinojau, ko tikėtis“.

Dvi dienas pralaikiusios moterį bagažinėje, pagrobėjos galiausiai nusprendė išmesti ją atokiose kapinėse.

„Šliaužiau per kapines rankomis ir keliais. Mūvėjau kojinėmis, jokio švarkelio… Galiausiai mane kažkas rado. Nežinau, kas“, - pasakojo ji.

M. Smith buvo nugabenta į vietos ligoninę. Jos darbuotojai M. Smith artimiesiems, kurie jau buvo paskelbę jos paiešką, paskambino pranešti, kad ji yra saugi.

Delavero valstijos policija po kelių dienų aptiko M. Smith automobilį. Policija taip pat sulaikė ir pateikė kaltinimus penkiems viduje sėdėjusiems paaugliams (3 merginoms ir 2 vaikinams). Manoma, kad jie visi vienaip ar kitaip yra susiję su M. Smith pagrobimu, apiplėšimu ir automobilio vagyste, pranešė „ABC News“ padalinys Filadelfijoje WPVI.

Keturi paaugliai, kuriems yra nuo 14 iki 17 metų, bus teisiami kaip pilnamečiai, o penktajai kaltinimai naudojus vogtą nuosavybę ir dalyvavus sąmoksle buvo pateikti kaip nepilnametei.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.