aA
Neseniai “Nokia” pristatė naują savo produktą – mobilųjį telefoną “Nokia 3310” su nauja pašnekesių funkcija, leidžiančia vartotojams susirašinėti trumposiomis tekstinėmis žinutėmis. Bet telefone trūksta paskutiniu metu beveik privalomos WAP naršyklės.
“Nokia” tikina, kad tai yra tikrai naujovė, dėl kurios interneto pašnekesiai neužsibaigia vien sėdint prie asmeninio kompiuterio. “Nokia 3310” suskurtas jauniems ir jaunais besijaučiantiems žmonėms, kuriems mobilusis telefonas yra vienas iš reikalingiausių kasdieninių įrenginių ir kurie jau yra naudojęsi įvairiomis žinučių siuntimo paslaugomis.

“Nokia 3310” prekyboje pasirodys paskutinį šių metų ketvirtį.

Pašnekesių funkcija leidžia vartotojams kalbėtis panašiai, kaip interneto pokalbių kambariuose, naudojant trumpąsias žinutes (SMS).

Tokia pokalbių forma yra paremta patobulintos SMS (Short Messages Service) žinučių siuntimo paslaugos veikimu, kuomet “Nokia 3310” gali pokalbių režimu vienu metu siųsti ir gauti trumpąsias žinutes. Su naująja “Nokia” galite “kalbėtis” su kitais telefonais, net neturinčiais pokalbių režimo. Visi duomenys keliauja įprastiniu SMS kanalu, o žinutės gaunamos tuo pačiu formatu, kaip ir anksčiau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.