aA
Greta daugelio moterims skirtų žurnalų Britanijos spaudos kioskuose atsiras dar vienas. Vienintelis skirtumas yra tas, kad "New Era” žurnale bus pateikiami patarimai moterims, norinčioms skyrybų.
Žurnalo leidėjai mano užpildę iki šiol buvusią tuščią vietą rinkoje – daugelis leidinių padeda savo skaitytojoms ištekėti, tačiau nei vienas iš jų nepataria ką daryti, kai šeimoje reikalai klostosi labai blogai.

Kiekvieno naujo žurnalo numerio viršelyje puikuosis išsiskyrusių garsenybių nuotraukos, o patarimus pateiks Charleso ir Dianos skyrybų procese dalyvavęs teisininkas, pranešė laikraštis "The Guardian".

Redaktorės Lesley Neil, kuri beje taip pat yra išsiskyrusi, teigimu, žurnale bus pateikiami patarimai apie finansinę ir emocinę skyrybų pusę.

Leidybos direktoriaus Davido Cordrey nuomone, daugelis išsiskiriančių moterų ieško patarimų žurnaluose, tačiau labai retai randa informaciją, kurios joms reikia.

"Joms reikia informacijos apie teisines, finansines teises bei emocinę paramą. Iki šiol nebuvo nei vieno leidinio, kuriame būtų rašoma apie tai," sakė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.