aA
Kaune nemokamų prekių užsimaniusį vagį parduotuvės darbuotojai įkalino nusikaltimo vietoje. Nors bendras padėjo vyrui pasprukti, abiems vyrams teks stoti prieš teismą.
Kaune parduotuvėje vagis pateko į akylų darbuotojų spąstus
© Stopkadras

Policijos pareigūnų duomenimis, sausio 7 d. apie 20.48 val. Kaune, Smėlio g., prekybos centre, vyriškis, matant kasininkei, tyčia atvirai pagrobė svetimą turtą, – 2 butelius sidro ir 1 pakelį cigarečių, – bei bandė pasišalinti.

Tai matę parduotuvės darbuotojai uždarė prekybos centro duris, ir minėtas asmuo nebegalėjo išeiti. Tada vyriškis bandė iš parduotuvės išeiti per pagalbines patalpas. Lauke buvęs jo bendras padėjo išlaužti duris ir abu pasišalino.

Dėl minėto įvykio Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Panemunės policijos komisariate pradėtas ikiteisminis.

Operatyvių policijos pareigūnų veiksmų ir profesionalumo dėka greitai nustatyta, kad nusikalstamą veiką padarė 26 m. T. B. ir 24 m. K. Z., kurie policijai gerai žinomi ir ne kartą teisti už įvairius nusikaltimus.

Minėti asmenys buvo sulaikyti, jiems paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas.

Ikiteisminio tyrimo medžiaga pagreitinto proceso tvarka atiduota Kauno miesto apylinkės teismui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.