aA
Vieną įtariamąjį iš gaujos, kuri autobuse pakeliui į Delį žiauriai išžagino merginą, kalėjime žiauriai sumušė kaliniai.
Indės išprievartavimu kaltinami vyrai
Indės išprievartavimu kaltinami vyrai
© AP/Scanpix

Sporto instruktoriui Vinay Sharmai buvo pateikti kaltinimai dėl 23 m. studentės išžaginimo, informuoja telegraph.co.uk. Anot advokato Singho, jo ginamas net nepajėgė atsistoti per teismą.

„Kaliniai supuolė ant Vinay Sharmos ir žiauriai jį kankino. Jis kentė tokius skausmus, kad nė nepajėgė atsistoti teismo salėje. Regis, kalėjimo vyresnybė nepajėgi užtikrinti kalinių saugumo“, – sakė advokatas.

V. Sharmos kartu su dar penkiais gaujos nariais (vienas – paauglys) įvykdytas šiurpus nusikaltimas sukėlė Indijoje visuotinį pasipiktinimą ir protestų prieš moterų padėtį Indijoje bangą. Žmonės reikalauja nagrinėti bylą skubos tvarka ir kuo griežtesnių bausmių prievartautojams.

Bylą nagrinės skubiai

Pranešama, jog byla bus nagrinėjama skubos tvarka, o penkių suaugusiųjų gali laukti mirties bausmė, jeigu jie bus pripažinti kaltais.

Kito teisiamojo – autobuso vairuotojo Ramo Singho advokatas sakė žurnalistams prašysiąs perkelti bylą į kitą teismą: „Žinau, kad Delyje nesulauksime teisingumo.“

Žiniasklaidai griežtai uždrausta pranešinėti apie bylos eigą.

Išžaginta studentė mirė pernai gruodžio 29 d. dėl sinkių vidinių sužalojimų, padarytų metaline lazda.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.