aA
Tragiškai sporto treniruotė trečiadienį baigėsi kauniečiui, kuris sportavo Kauno sporto klube „Impuls“. DELFI žiniomis, vienu iš treniruoklių pratimus atlikęs 40 metų A. B. sunkiai susižalojo abiejų rankų pirštus. Vyriškis greitosios pagalbos automobiliu išvežtas į ligoninę.
Kauno sporto klubas "Impuls" (klubo nuotr.)
Kauno sporto klubas "Impuls" (klubo nuotr.)

Trečiadienio vakarą „Impuls“ atstovai į detalesnius komentarus nesileido.

"Turėjome vieną įvykį. Negaliu teikti informacijos, nes pas mus yra vidaus tvarkos taisyklės ir yra atsakingas žmogus, kuris tvarko visus reikalus. Aš nieko negaliu komentuoti", - teigė klubo vadovė Agnė Pocienė.

Kauno greitosios pagalbos medikai DELFI patvirtino, kad trečiadienį greitoji pagalba į Šilainiuose, Baltų prospekte įsikūrusį klubą buvo kviesta 12 val.

“Taip, iškvietimas buvo 12 val. 40-ies metų vyras A. B. susižalojo abi plaštakas, su daline pirštų amputacija“, - DELFI trečiadienį teigė budintis greitosios pagalbos medikas.

Specialisto teigimu, po įvykio amputuoti pirštų galai buvo sudėti į maišelį su ledu. Be to, vyriškiui buvo sutraiškyti ir kiti pirštai.

Kol kas nėra aišku, kiek tiksliai pirštų neteko vyriškis ir kiek buvo sutraiškyta.

Ketvirtadienį „Impuls“ sporto klubo vadovė Agnė Pocienė tikino, kad sportuojant vyras susižalojo neapskaičiavęs savo jėgų.

„Greičiausiai vyras netinkamai naudojo įrangą. Jis atliko štangos spaudimą nuo pečių, jos neišlaikė. Manoma, kad kėlė apie 150 kg svorį, neapskaičiavo savo jėgų, štanga krito ir jį sužalojo. Kokie tiksliai sužalojimai dar nežinome, susisieksime su klientu. Bus atliktas išsamesnis tyrimas“, - sakė A. Pocienė.

DELFI primena, kad šis „Impuls“ klubas dėmesio sulaukia jau ne pirmą kartą.

2009 metų kovo pabaigoje į sporto klubą įsiveržė kibirais su išmatomis nešini vyriškiai, kurie veidus slėpė po kiškio ir lapės kaukėmis. Vyrai pribėgo prie registratūros ir abu kibirus su išmatomis išvertė ant čia dirbusios merginos galvos.

2010 metų sausio pradžioje „Impuls“ klubo baseine chloru apsinuodijo du vaikai ir vienas suaugęs vyras.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.