aA
Elektrėnuose sukėlusi avarinę situaciją, o paskui nepaklususi policijos reikalavimui sustoti vairuotoja neteko vairuotojo pažymėjimo 2 metams ir turės sumokėti 2 tūkst. litų baudą.
„Kelių erelė“ 2 metus negalės vairuoti
© Shutterstock nuotr.

Pernai gruodžio 12 d. L. Č. buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, sukėlusį pavojingą situaciją ir už nepaklusimą uniformuoto policijos pareigūno teisėtam reikalavimui sustabdyti transporto priemonę.

Ši vairuotoja Elektrėnuose, Elektrinės–Rungos–Sodų–Šviesos g. žiedinėje sankryžoje, vairuodama automobilį „Opel“ ir važiuodama šalutiniu keliu, įvažiavo į žiedinę sankryžą nepraleidusi pagrindiniu keliu važiuojančio automobilio „VW Passat“, kurio vairuotojas, siekdamas išvengti susidūrimo, buvo priverstas staigiai stabdyti ir keisti važiavimo kryptį. Vairuotoja L. Č. nepakluso teisėtam policijos pareigūno reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, praneša Vilniaus apskrities policija.

Trakų rajono apylinkės teismas, išnagrinėjęs L. Č. administracinę bylą, nutarė už pavojingos situacijos sudarymą skirti jai 400 litų baudą su teisės vairuoti transporto priemonės atėmimu 3 mėnesiams, o už nepaklusimą policijos reikalavimui sustoti - 2 tūkst. litų baudą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu 2 metams. Galutinė nuobauda – 2 tūkst. litų bauda su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu 2 metams.

Nutarimas per 20 dienų gali būti apskųstas Vilniaus apygardos administraciniam teismui.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.