aA
Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai nutraukė dviejų Joniškyje gyvenančių brolių nelegalų šeimos verslą – narkotinių medžiagų platinimą.
Už grotų atsidūrė broliai joniškiečiai, prekiavę marihuana
© Šiaulių aps. VPK

Po keletą mėnesių trukusio tyrimo pareigūnai sausio 12 d. surengė operaciją ir sulaikė 39 metų V. Ž. bei keturiais metais vyresnį jo brolį R. Ž., kurie siejami su organizuotu nusikalstamumu Šiaulių apskrityje.

Pirmasis buvo sulaikytas Joniškio kazino. Sulaikymo operaciją pamatęs jo brolis nurūko į sodo namelį. Kaip vėliau paaiškėjo – išnešti ir kur nors paslėpti čia laikomų narkotinių medžiagų. Tačiau to padaryti nespėjo, nes jį sulaikė kriminalistai. Sodo namelyje kratos metu buvo rasta apie 750 g į plastikinius paketus supakuotos augalinės medžiagos, įtariama, marihuanos, praneša Šiaulių apskrities policija.

Sulaikytiesiems dėl neteisėto disponavimo dideliu kiekiu narkotinių medžiagų, turint tikslą jas platinti, pareikšti įtarimai ir jie uždaryti į areštinę. Sausio 14-ąją Šiaulių apylinkės teismas sankcionavo jų suėmimą: V. Ž. nuo visuomenės izoliuotas 20 parų, jo brolis R. Ž. - 2 mėnesiams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.