aA
Sausio 13 d. apie 15 val. 45 min. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad iš eismo įvykio pasišalino automobilis „Audi A6“.
Girtas vairuotojas Kaune policininkus puolė apsiginklavęs peiliu
© Shutterstock nuotr.

Kaune, P. Lukšio g., susekus minėtą automobilį, paaiškėjo, kad vairuotojas neblaivus J. R. (gimęs 1987 m.). J. R. paprašius išlipti iš automobilio, jis išlipo, tačiau iki tarnybinio automobilio nėjo. J. R. pasakęs, kad yra boksininkas ir pareigūnai jo „nepaims“, išsitraukė peilį. Patruliai nedelsiant panaudojo kovinius imtynių veiksmus ir spec. priemones antrankius, J. R. buvo sulaikytas.

Sodinant J. R. į tarnybinį automobilį, pastarasis spyrė vienam iš pareigūnų į koją, bei bandė galva smūgiuoti į veidą. Tarnybiniame automobilyje pil. J. R. galva trankė automobilyje įrengtas grotas ir sakė, kad parašys pareiškimą, jog pareigūnai jį sumušė. Taip pat grasino susidorojimu bei keikė policijos pareigūnus.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Kauno apskrities policija informuoja, kad pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 str., dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.