aA
Buliai
Buliai
© "Lietuvos žinios"
Devyni vaikai važiavo atskirai nuo suaugusiųjų, jiems buvo draudžiama taranuoti vienas kitą. O dėl LR kelių policijos įsteigtos taurės pliekėsi 38 suaugusieji iš Plungės ir Šiaulių "Bulių" klubų. Tarp jų - 4 moterys. Prie vyrų pamėgtos pramogos prisidėjo ir Šiaulių merė Vida Stasiūnaitė.

Visos keturios moterys "Bulių kautynėse" dalyvavo pirmą kartą, todėl vyrai prie kiekvienos iš jų automobilio pritvirtino po baltą vėliavėlę su nupieštu aukštakulniu bateliu. Džentelmenišku susitarimu vyrai pasižadėjo nesmūgiuoti į moterų mašinas, leisti joms tiesiog lenktyniauti ir pelnyti taškus už apvažiuotus ratus.

Vos davus startą, pirmajame lenktynių rate vienas "džentelmenų" nusitaikė ir lupo tiesiai į D.Mačiuitienės BMW su balta vėliavėle. Už kelių minučių moteris vėl gavo į šoną, ir jos automobilis buvo pirmoji "bulių" aplamdyta auka. Augant įkarščiui "lupti" gavo visos moterys paeiliui. Moterys truputį stebėjosi, bet labiau džiaugėsi, gavusios progą pašėlti trasoje be eismo taisyklių apribojimų.