aA
Liekniems žmonėms kovoti su gležnumu padės speciali riebalų kaupimą skatinanti avalynė. Mokslininkai sukūrė naują "Viagra" tipo tabletę, padėsiančią seksualinių problemų turintiems naminiams gyvūnėliams.
Fermeriai nepakildami iš savo fotelių galės melžti karves, naudodamiesi "Skambučiu valdomu bevieliu naminių gyvūnų ir gyvulių terminalu" (COWPAT).

Tokias naujienas Melagių dienos proga juokaudami paskelbė Didžiosios Britanijos laikraščiai.

Tačiau solidusis "Times" buvo pirmasis pripažinęs, kad šiais laikais naujienos būna tokios keistos, jog jau beveik neįmanoma atskirti melo nuo sudėtingos realybės.

"Vis sunkiau nusakyti skirtumą tarp Melagių dienos juokelių ir įprastinių naujienų", rašo "Times".

Tai demonstruodamas, laikraštis pirmajame puslapyje išspausdino žinią, kurioje mokslininkai teigia, kad roplių paliekamos gleivės gali perduoti informacijos srautą kitiems ropliams. Atradimas galėtų būti panaudotas kuriant naują greitaeigių transporto priemonių kartą.

Populiariausias Didžiosios Britanijos bulvarinis laikraštis "Sun" taip pat nepagailėjo linksmų naujienų.

Pavyzdžiui, viename specialiųjų straipsnių jis pranešė, kad leidėjai pradėjo 5 milijonų svarų sterlingų karą dėl teisės spausdinti vienerių metų Brooklyno Beckhamo (Bruklino Bekhamo), futbolo žvaigždės Davido Beckhamo (Deivido Bekhamo) ir grupės "Spice Girls" narės Victoria Adams (Viktorijos Adams) sūnaus autobiografiją.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.